Senaste nytt/information på Fiberfronten

Published by Lisebergs Villaförening on

Detta är det kommande brevet från IP Only/Stockholm Fiber (troligen i mer grafiskt korrekt version):

Hej,

Tack för att du har beställt fiberanslutning av oss på Stockholm Fiber. Vi ser fram emot att få dig som kund. Vi arbetar tillsammans med Netel AB som utför själva byggnationen av fibernätet i ditt bostadsområde.

Planerad byggstart i ditt område är under juli månad och beräknas pågå till årsskiftet 15/16

Installation av fiber till din fastighet:

Netel AB kommer att kontakta dig för boka upp en tid för projektering av installation i din fastighet. Vid projekteringsmötet går ni gemensamt igenom hur det kommer att grävas över tomten och var fibermottagaren ska placeras inne i ditt hus. Netel kommer kontakta er löpande med start i juli. Planerad start för installation av kundmottagare inne i fastigheten är under september. Mer information om exakt leveranstid till din fastighet kommer längre fram i utbyggnadsprojektet.

För information om tjänsteutbud och priser läs mer på www.stockholmfiber.se under tjänster.

Categories: All