Ta reda på hur mycket solenergi vi producerar i vårt bostadsområde!

Published by Jan Lindquist on

Våren är på väg, solen skiner och solelsproduktionen börjar ta fart! I Liseberg och Örby Slotts Villaförening har vi jobbat hårt för att ta fram en webbsida där du kan se solenergiproduktionen i vårt bostadsområde. Den visar produktionen sen sommaren 2018 – än så länge från tre hus i området. (http://www.lisebergsvilla.se/sol/)

Vi hoppas att du blir lika inspirerad som vi som redan producerar egen el. Därför sponsrar villaföreningen ett studiebesök hos familjer i Liseberg som har installerat solpaneler. Besöket äger rum den 24 mars kl. 13.00. För att anmäla dig, skicka ett mail till sol@lisebergsvilla.se. Då kommer du kunna ställa frågor om bland annat installationerna.

Var med och reducera vårt beroende av fossila bränslen. Även om vi som individer bara kan bidra lite så kan vi tillsammans göra stor skillnad i solelsproduktion!

Categories: All